Lunex System

Professionelt lysningssystem bestående af specifikke produkter med sikre og avancerede formler, der leverer et overlegent resultat på ethvert behov for lysning.

Alle priser er inkl. moms

Products Not founded!

CLEAN

No-rinse, lemon-scented hand cleansing gel for use when water and soap are unavailable. Its alcohol-based protective formulation ensures correct hand hygiene.

Alle priser er inkl. moms

k0690099
kr. 29,00 kr. 29,00

Conscious Blonde

Lunex seriens forskellige produkter er alle beriget med beskyttende ingredienser, som sikrer en sikker og pålidelig lysning og giver perfekte blonde resultater.

Velian Complex

Lunex System er beriget med det patenterede Velian Complex, som booster den beskyttende proces af håret gennem lysningsprocessen.

Bond Creator Complex

Det eksklusive Bond Creator Complex (BCC) er en patenteret sammensætning af naturligt forekommende aktive molekyler der erstatter og reparerer hårets indre brintbindinger. Hårets indre og ydre struktur beskyttes, styrkes og repareres under lysningensprocessen.

 

Er du selvstændig frisør?

Acty tilbyder et stort udvalg af eksklusive, bæredygtige og organiske salonprodukter samt tre komplette farvesystemer. Ønsker du at høre mere om, eller forhandle nogle af vores brands, er du velkommen til at kontakte os.