Design your style

En professionel linje til styling kendere. Dufte og farver stimulerer kreativiteten; formler og teksturer opfinder nye linjer. Ekstremt alsidigt håndværk til at skabe din stil.

HairManya til alle

Unisex-segmentet har lyse farver og funklende dufte, der inviterer dig til at lege og eksperimentere. Det er særligt velegnet til at kontrollere og definere meget krøllet, bølget eller kruset hår, og skaber fylde og volumen, hvilket gør det lettere at skabe ethvert look, enten med et blankt eller mat finish, så frisuren holder sig smuk længere.

HairManya til ham

Det maskuline segmentet er i sort design og indeholder produkter, der er ideelle til barbering, skægpleje, styling af herrehår, og understreger og fremhæver ethvert form for look, uanset om det er afslappet eller ultrastruktureret.

CLEAN

No-rinse, lemon-scented hand cleansing gel for use when water and soap are unavailable. Its alcohol-based protective formulation ensures correct hand hygiene.

Hair Manya er en serie af professionelle hårstylingprodukter designet til at stimulere kreativiteten hos frisører, stylister og slutbrugere og tilbyde uendelige muligheder at style og personliggøre frisuren på. Linjen er opdelt i et maskulint- og unisex-segment

Unisex-segmentet er i lyse designfarver, og de har alle friske, dejlige dufte, der inviterer til at lege og eksperimentere. Produkterne er især velegnet til:

Kontrol og definering af krøllet, bølget eller kruset hår / Tilfører fylde og volumen/ Gør styling lettere, så man kan skabe ethvert look / Tilfører håret en blank eller mat finish / Afslutter og definerer frisuren, så den holder længere

Det maskuline segmentet er i sort design og indeholder produkter, der er ideelle til:

Barbering, skægpleje, styling af herrehår, og understreger og fremhæver ethver form for look, uanset om det er afslappet eller ultrastruktureret.

Reading the product

Er du selvstændig frisør?

Acty tilbyder et stort udvalg af eksklusive, bæredygtige og organiske salonprodukter samt tre komplette farvesystemer. Ønsker du at høre mere om, eller forhandle nogle af vores brands, er du velkommen til at kontakte os.

Lodsvænget 9, Hjerting
6710 Esbjerg V
Denmark

M: +45 4046 0066
E: lars@acty.dk

CVR: 42428299

Officiel Distributør – Kemon Danmark

Copyright © 2021 Acty