Actyva er ‘den fine linje mellem videnskaben og naturen’ og har siden 1978 reflekteret balancen mellem alliancen naturen giver og videnskabelige undersøgelser, hvilket forvandler dem til værdifulde kosmetiske ingredienser, der er forstærket og kunstfærdigt doseret og balanceret i perfekte og utrolige effektive formularer.

ACTYVA Bellessere

Argan-olie baseret produktserie, der er formuleret til nænsom pleje af hår og hud. Produkterne, som er multifunktionelle, er ideelle til hele familien og leverer i et trin blødt, skinnende hår og fløjlsblød, delikat duftende hud.

ACTYVA Colore Brillante

Beskytter, plejer og fremhæver hårets farve. Bevarer farvetonernes glans og intensitet over tid.

ACTYVA Volume e Corposità

En silikone-fri produktserie til fint hår, der mangler vitalitet og volumen. Serien er fyldt med ingredienser, der skaber fylde og glans. Det enkelte hårstrå vil føles kraftigere over tid.

ACTYVA Linfa Solare

Actyva serien, der er udviklet til at tilfredsstille håret og hudens særlige behov for beskyttelse, fugt og næring. Serien er særlig ideel om sommeren og til badeferien, når håret og huden er udsat for sensibiliseringsfaktorer som sol, salt og klorvand.

ACTYVA Nutrizione

Produktserien til tørt, trist, mat og porøst hår. En sofistikeret blanding af naturlige teknologisk avancerede funktionelle råvarer og ingredienser, der i synergi genopretter næringsbalancen i alle typer tørt hår.

ACTYVA Disciplina

Serien, der kontrollerer og tæmmer et flyvsk, kruset og rebelsk hår. Serien er ideel til det glatte look såvel som hår i bevægelse. Serien tynger ikke håret, men efterlader det blødt og skinnende glansfuldt.

ACTYVA Nuova Fibra

Produktserien til det svækkede og ødelagte hår. Via det patenterede ’Bond Creater Complex’ repareres og erstattes hårets indre vitale bindinger, så håret genvinder dets styrke og vitalitet over tid. 

ACTYVA P factor

Til ALLE typer hårtab hos kvinder og mænd, og er et tre-trinssystem der renser, regenererer og aktivt medvirker til at nedsætte, stoppe og forhindre hårtab. P Factor modvirker de skadelige virkninger fra frie radikaler og opretholder hårbundens sundhed og balance. Synergien af et complex, bestående af mere end 30 videnskabelige aktive ingredienser, booster den tidlige anagene vækstfase, bl.a. via aktivering af hårsækkens ‘Bulge’ stamceller. 

ACTYVA Specifici

Den nyeste generation af produkter til en hårbund i ubalance. En serie formuleret med æteriske olier og planteekstrakter, der renser, afbalancerer, beroliger, hydrerer og genopretter hårbundens normale funktion ved positivt at modulere vores huds naturlige mikrobiota. 

CLEAN

No-rinse, lemon-scented hand cleansing gel for use when water and soap are unavailable. Its alcohol-based protective formulation ensures correct hand hygiene.

En ny standard for skønhed*
Med Actyva fornyer vi vores engagement i retning af mere avanceret, effektiv og bæredygtig professionel kosmetik . Alle formler er certificeret “Green & Clean Cosmetics”, en proceduremæssig retningslinje, som vi har pålagt os selv. Målet er, at sætte meget høje standarder for forskning og udvikling af Actyva produktserien.

Denne proceduremæssige retningslinje er baseret på følgende nøglepunkter: Gennemsigtighed, Green & Clean –formularer,  bæredygtighed og sikkerhed for miljøet og forbrugerne.

Forståelig og transparent kommunikation* Vi praktiserer klar og gennemsigtig kommunikation . Af denne grund har vi valgt “talende” emballage , som fortæller om produktlinjen og dens unikke egenskaber gennem symboler.

Læsning af INCI/ingredienser på emballagen For at fremme forståelsen af vores mange ingredienser, har vi meget praktisk og eksplicit valgt at markere ingredienser af naturlig oprindelse og planteekstrakter i grønt og markere ingredienser dyrket på økologisk landbrug med en stjerne. De  øvrige ingredienser, skrevet i sort, repræsenterer indsatsen for videnskabelig forskning , som omhyggeligt og nøje er udvalgt for at sammensætte blandinger af aktive indholdsstoffer, der virker på en synergistisk måde og dermed maksimerer formlens effektivitet.

Vores proceduremæssige retningslinjer indeholder en liste over ingredienser, der må anvendes i kosmetik, men som vi har valgt helt at fjerne fra vores produkter, selvom de kun er mistænkte for at kunne forårsage skade på miljøet eller sundheden for dem, der kommer i kontakt med dem.

Actyva -produkter er formuleret uden brug af: Ammoniak, Ammonium Lauryl Ether Sulfat, Grapefrugtfrøekstrakt, HFC 152A i aerosoler, ingredienser afledt af dyr, Methylchloroisothiazolinon og Methylisothiazolinone, Methylenglycol, Nanomaterialer, Parabener, Paraphenylen , Petrolatum, Paraffinolier og voks, mikroperler fra PE/PP/PET/PMMA/Nylon, Retinol, SLES, SLS, Triclosan.

Med inspiration fra principperne for grøn kemi bruger vi en høj procentandel ingredienser af naturlig oprindelse i vores produktformularer. Denne procentandel er tydeligt markeret på forsiden af ​​hvert produkt.

Vi promoverer en respektfuld måde at fremstille kosmetik på , som beskytter liv og natur i alle dens former. Som resultat er alle Actyva-formularer ICEA Vegan-certificeret, hvilket sikrer, at der i alle ingredienser, samt i hele produktionscyklussen for Actyva-produkter, ikke anvendes råmaterialer/indhold af animalsk oprindelse samt indhold af GMO genmodificeret oprindelse.

Vi prioriterer lokale ingredienser og råvarer for at afkorte afstandene, så vi reducerer emballage og transportrelaterede CO2-emissioner . Af denne grund konverterede vi for mange år siden et stykke land på 22 hektar i umiddelbar nærhed af vores produktionsanlæg til økologisk landbrug. Vi kalder det vores Kemon Open Lab, et udendørs laboratorium, hvor de bedste lokalt fremskaffede økologiske ingredienser testes og behandles. Vores Velian-Complex blev skabt her,- en patenteret sammensætning af medicinske planteekstrakter, der med sine særlige synergistiske egenskaber effektivt og nænsomt beroliger, blødgører og beskytter hårbunden, hvilket øger effektiviteten af ​​alle Actyva -produkter markant.

For os er beskyttelse af forbrugerens helbred samt udvikling af milde formularer afgørende for udviklingen af ​​vores produkter. Dette er årsagen til at Actyva produkt formularer er underlagt grundige og strenge sikkerhedsvurderinger af eksperter og er dermatologisk testet .

Vi mener, at bæredygtig emballage er afgørende for at minimere vores aftryk på planeten. Actyva emballage er hovedsageligt fremstillet af grøn PE, et innovativt ikke-oliebaseret materiale fremstillet af sukkerrør , der hjælper med at reducere drivhusgasemissioner .

Vi gennemfører kontinuerligt tiltag for at reducere den påvirkning, som CO2 emissioner har på vores planet. Vi bruger kun ren energi fra vedvarende kilder og følger frivilligt Kyoto-protokollen , hvilket kompenserer for vores samlede CO2 -emissioner fra metangasforbrug.

Er du selvstændig frisør?

Acty tilbyder et stort udvalg af eksklusive, bæredygtige og organiske salonprodukter samt tre komplette farvesystemer. Ønsker du at høre mere om, eller forhandle nogle af vores brands, er du velkommen til at kontakte os.